Search

Waarschuwingsbrieven bezorgd Politie verwacht meer bombrieven in Amsterdam - RTL Nieuws

Waarschuwingsbrieven bezorgd Politie verwacht meer bombrieven in Amsterdam - RTL Nieuws

De politie wil niet zeggen wat er in de waarschuwingsbrieven staat, maar alle bedrijven die bombrieven hebben ontvangen, kregen in de dagen daarvoor een waarschuwingsbrief, meldt de politie. Of de twee bedrijven inderdaad een bombrief zullen ontvangen, is echter onzeker. "Ik kan niet in de toekomst kijken", zegt een woordvoerder.

Verschillende adressen

De waarschuwingsbrieven die zijn afgegeven, worden door de recherche meegenomen in het onderzoek naar de bombrieven die afgelopen dagen op verschillende adressen zijn aangetroffen.

De afgelopen dagen hebben meerdere bedrijven in Nederland een bombrief gekregen. Onder andere hotels, tankstations en een makelaarskantoor.

De politie deelde vorige week een foto van een van de bombrieven.

De explosieven in de brieven gingen niet af, maar hadden volgens de politie zwaar lichamelijk letsel kunnen veroorzaken. De politie houdt er rekening mee dat alle brieven van dezelfde afzender zijn en onderzoekt alle scenario's, waaronder ook afpersing.

Let's block ads! (Why?)



2020-01-06 12:26:26Z
https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMidWh0dHBzOi8vd3d3LnJ0bG5pZXV3cy5ubC9uaWV1d3MvbmVkZXJsYW5kL2FydGlrZWwvNDk3NjI2Ni9ib21icmlldmVuLWJvbWJyaWVmLWRyZWlnaW5nLXdhYXJzY2h1d2luZy1hbXN0ZXJkYW0tcG9saXRpZdIBAA?oc=5

Lees volgende >>>>




Bagikan Berita Ini
Powered by Blogger.