Search

Bloedbad in Duitse shishalounges | Buitenland - Telegraaf.nl

Bloedbad in Duitse shishalounges | Buitenland - Telegraaf.nl

Rond 22.00 uur werden de eerste schoten gelost bij een shishalounge in het westen van Hanau, op het Kurt-Schumacher-Platz. De dader ging ervandoor in een donkere wagen. Daarna werden weer schoten gelost bij een ander waterpijpcafé.

Dader dood in woning

Direct na de schietpartijen startte de politie een grote zoekactie naar de dader. De man is later dood aangetroffen in zijn woning. Daar is vervolgens nog een lijk gevonden. Volgens de politie handelde hij alleen.

In de woning zou een brief met bekentenis en een video zijn aangetroffen. Volgens de Duitse krant Bild handelde de schutter, Tobias R., vanuit een ’rechts-radicaal motief’. Dat is niet bevestigd door de autoriteiten.

Lees verder onder de foto

Op straat liggen nog kogels.

Op straat liggen nog kogels.

Hanau ligt in de deelstaat Hessen, twintig kilometer ten oosten van Frankfurt.

Agenten hebben de omgeving van de schietpartij afgegrendeld.

Agenten hebben de omgeving van de schietpartij afgegrendeld.

De burgemeester van Hanau is geschokt door de twee schietpartijen. „Het was een verschrikkelijke avond”, aldus burgemeester Claus Kaminsky tegen de krant Bild. „De avond zal ons nog lang bezighouden. Het is een avond die je je niet erger voor kunt stellen.”

Let's block ads! (Why?)



2020-02-20 08:37:35Z
https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiSWh0dHBzOi8vd3d3LnRlbGVncmFhZi5ubC9uaWV1d3MvNDM5MDc4MzkvYmxvZWRiYWQtaW4tZHVpdHNlLXNoaXNoYWxvdW5nZXPSAQA?oc=5

Lees volgende >>>>




Bagikan Berita Ini
Powered by Blogger.