Search

Moeder en dochter die in lift zaten tijdens flatbrand Arnhem buiten levensgevaar - RTL Nieuws

Moeder en dochter die in lift zaten tijdens flatbrand Arnhem buiten levensgevaar - RTL Nieuws

Volgens de politie vond de brandweer het gezin in de lift, nadat een brand in de entree en op de eerste verdieping van het gebouw was geblust. De vier waren toen al buiten bewustzijn, vermoedelijk door het inademen van rook.

De vader en zijn zoon overleden ter plaatse ondanks reanimatie. De politie spreekt van een 'verschrikkelijk incident'.

Op bezoek

Het gezin was op bezoek geweest bij grootouders die in de flat aan het Gelderseplein wonen. De lift waarin zij stonden kwam vast te zitten door de brand.

Volgens bewoners van de flat stond in de hal van het gebouw al enkele dagen een oud bankstel. Dat heeft waarschijnlijk vlam gevat door vuurwerk en gezorgd voor enorme rookontwikkeling.

Verdachten zitten vast

De twee jongens van 12 en 13 jaar die worden verdacht van een flatbrand in Arnhem hebben de nacht in de cel doorgebracht. De politie gaat vandaag verder met hun verhoor, meldt het Openbaar Ministerie. Dat doet verder geen mededelingen, omdat de verdachten minderjarig zijn.

De Onderzoeksraad voor de Veiligheid is een verkennend onderzoek gestart naar de brand. De raad heeft daarvoor informatie opgevraagd en gaat vandaag ter plaatse met eigen onderzoekers.

Let's block ads! (Why?)



2020-01-02 10:07:19Z
https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiXmh0dHBzOi8vd3d3LnJ0bG5pZXV3cy5ubC9uaWV1d3MvbmVkZXJsYW5kL2FydGlrZWwvNDk3MjgzMS9hcm5oZW0tZmxhdGJyYW5kLWJ1aXRlbi1sZXZlbnNnZXZhYXLSAQA?oc=5

Lees volgende >>>>




Bagikan Berita Ini
Powered by Blogger.