Search

Aanhouding in trein was vanwege schietpartij | Binnenland - Telegraaf.nl

Aanhouding in trein was vanwege schietpartij | Binnenland - Telegraaf.nl

De man wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij het neerschieten van een 17-jarige jongen. Dat zegt de Rotterdamse politie. Het slachtoffer liep samen met een vriend op vrijdag 18 oktober over de Zuilenburg in de wijk Sterrenburg in Dordrecht toen hij werd neergeschoten. Hij raakte ernstig gewond en moest naar het ziekenhuis worden gebracht.

Voor de arrestatie van de Dordtenaar werden enkele perrons op Eindhoven ontruimd en werd de trein doorzocht door agenten en politiehonden. Daardoor kwam het treinverkeer enige tijd stil te liggen. Marvin Smulders, een student journalistiek die in een trein richting Weert zat, maakte de actie van dichtbij mee. „Er werd omgeroepen dat de trein niet verder zou gaan in verband met een politie-actie”, vertelt Smulders. „Alle treinen om ons heen stopten er ook mee. Ik zag al gauw dat agenten heel het perron hadden afgesloten.” Nadat zwaarbewapende agenten verschillende treinen doorzochten, mochten mensen op een gegeven moment een trein tegenover de zijne verlaten. „Het vreemde was dat de man die is aangehouden, in die trein zat”, vertelt Smulders, die op weg was naar station Heeze. „Er liep één agente op een man af, en toen kwam er nog een agent bij. Daarna volgde er, tussen de mensenmassa door, een arrestatieteam. De man is toen aangehouden.”

Let's block ads! (Why?)



2019-11-15 09:12:59Z
https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiVWh0dHBzOi8vd3d3LnRlbGVncmFhZi5ubC9uaWV1d3MvNjU2Nzg2MjgvYWFuaG91ZGluZy1pbi10cmVpbi13YXMtdmFud2VnZS1zY2hpZXRwYXJ0aWrSAQA?oc=5

Lees volgende >>>>




Bagikan Berita Ini
Powered by Blogger.