Search

Vrouw rijdt in op agent, politie trekt wapens na achtervolging - Omroep Gelderland

Vrouw rijdt in op agent, politie trekt wapens na achtervolging - Omroep Gelderland

LUNTEREN - Een 55-jarige automobiliste uit Ede is donderdagavond na een achtervolging in Lunteren ingereden op een agent. Hij kon op tijd wegspringen, maar de politieauto werd wel geraakt.

De agenten gaven de vrouw een stopteken omdat ze een weg inreed op de Westzoom, die vanwege werkzaamheden is afgesloten. Ze reed door, stopte alsnog, maar hield haar portieren dicht.

Toen een agent een portier vastpakte, gaf ze gas waarna een achtervolging door Lunteren volgde. Daarbij werden snelheden van 110 kilometer per uur gehaald. Nadat de vrouw weer stopte, liepen de agent naar haar auto waarop ze op een van hen inreed.

Getrokken wapens

De achtervolging eindigde in een schuur in het buitengebied van Lunteren. Omdat de vrouw op een agent is ingereden, trokken de agenten hun vuurwapen bij de aanhouding.

De vrouw weigerde volgens de politie ook bij de aanhouding alle medewerking. De agenten moesten een autoruit inslaan om in de auto te komen. Met hulp van agenten uit Barneveld kon de Edese eindelijk worden ingerekend.

Deel dit artikel:

Let's block ads! (Why?)



2019-09-27 07:56:28Z
https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMibGh0dHBzOi8vd3d3Lm9tcm9lcGdlbGRlcmxhbmQubmwvbmlldXdzLzI0MjU1NTEvVnJvdXctcmlqZHQtaW4tb3AtYWdlbnQtcG9saXRpZS10cmVrdC13YXBlbnMtbmEtYWNodGVydm9sZ2luZ9IBAA?oc=5

Lees volgende >>>>




Bagikan Berita Ini
Powered by Blogger.