
42.000 kilo aan soep, bami, en andere verse producten over, 'Weggooien? Nooit!'
Restaurants en voedselleveranciers bedenken creatieve oplossingen om te voorkomen dat er binnenkort duizenden kilo's voedsel de vuilnisbak ingaan en de branche failliet gaat.
2020-03-20 08:08:15Z
https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiGGh0dHBzOi8vbm9zLm5sL2wvMjMyNzcxN9IBa2h0dHBzOi8vYW1wLm5vcy5ubC9hcnRpa2VsLzIzMjc3MTctdG9lc3ByYWFrLWtvbmluZy13aWxsZW0tYWxleGFuZGVyLW9tLTE5LTAwLXV1ci12YW53ZWdlLWNvcm9uYWNyaXNpcy5odG1s?oc=5
Lees volgende >>>>
Bagikan Berita Ini