Search

Arrestatieteam valt woning binnen in Tilburg, zeker een verdachte aangehouden - Omroep Brabant

Arrestatieteam valt woning binnen in Tilburg, zeker een verdachte aangehouden - Omroep Brabant

TILBURG - Agenten met kogelwerende vesten hebben zondagochtend een man uit een huis aan de Gregoriusstraat in Tilburg gehaald en aangehouden. Hij werd met papieren zakken om zijn handen meegenomen. Dit doet de politie om sporen veilig te stellen die op zijn handen zijn achtergebleven na het gebruik van een vuurwapen.

De aanhouding houdt verband met de melding van een schietpartij bij een huis aan de Gregoriusstraat in Tilburg zaterdagnacht. In het ziekenhuis in Tilburg kwam zondagochtend rond halfzeven een man binnen met een schotwond. Ook deze man is - in het ziekenhuis - aangehouden.

Volgens deze man had hij in het huis aan de Gregoriusstraat ruzie gekregen de bewoner en opende die daarop het vuur. De politie onderzoekt dit.

Rustig
Toen agenten 's nachts gingen kijken in de Gregoriusstraat, na de melding dat daar schoten waren gehoord, was het daar volgens een woordvoerder rustig. Na de melding dat een man zich met een schotwond in het ziekenhuis had gemeld, startte de politie een onderzoek.

LEES OOK: Slachtoffer met schotwond in ziekenhuis Tilburg, recherche doet onderzoek

Let's block ads! (Why?)



2020-01-12 09:05:25Z
https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMieGh0dHBzOi8vd3d3Lm9tcm9lcGJyYWJhbnQubmwvbmlldXdzLzMxMzYzMzQvQXJyZXN0YXRpZXRlYW0tdmFsdC13b25pbmctYmlubmVuLWluLVRpbGJ1cmctemVrZXItZWVuLXZlcmRhY2h0ZS1hYW5nZWhvdWRlbtIBfGh0dHBzOi8vd3d3Lm9tcm9lcGJyYWJhbnQubmwvbmlldXdzL2FtcC8zMTM2MzM0L0FycmVzdGF0aWV0ZWFtLXZhbHQtd29uaW5nLWJpbm5lbi1pbi1UaWxidXJnLXpla2VyLWVlbi12ZXJkYWNodGUtYWFuZ2Vob3VkZW4?oc=5

Lees volgende >>>>




Bagikan Berita Ini
Powered by Blogger.